Mor als 80 anys Pamela Salem, la senyoreta Moneypenny de la pel·lícula de Bond 'Never Say Never Again'

 

Mor als 80 anys Pamela Salem, la senyoreta Moneypenny de la pel·lícula de Bond 'Never Say Never Again'

L'actriu britànica Pamela Salem, que va protagonitzar al costat de Sean Connery com Miss Moneypenny a la pel·lícula de James Bond de 1983 "Never Say Never Again", ha mort als 80 anys, va anunciar divendres la productora Big Finish.



Salem, que va néixer a l'Índia el 1944, també va treballar amb el difunt Connery a la pel·lícula de comèdia de robatori de 1978 "The First Great Train Robbery".

La seva carrera televisiva va incloure papers en programes de televisió com "ER", "The West Wing" i "Doctor Who".

Salem, que es va traslladar als Estats Units a la dècada de 1990, també va gaudir d'una carrera com a coescriptora i productora de ràdio i teatre al costat del seu marit Michael O'Hagan, va dir Big Finish.

El productor de Big Finish, David Richardson, va fer un homenatge a l'"encantador" Salem, recordant: "Sempre que hi havia un enregistrament de Big Finish per a ella, ella volava des de Miami pel seu propi vapor, sense enrenou ni fanfàrria, i apareixia a l'estudi armada amb els somriures més càlids, les abraçades més grans i sovint els regals.


"Era una persona molt amable, sempre interessada en tothom, des dels seus companys de protagonisme fins a l'equip de producció fins als actors convidats i els visitants.

Va afegir: "Com a intèrpret, havia estat al meu radar des que era petit; l'havia vist i gaudit a Jason King, Doctor Who, Blake's 7, Into the Labyrinth... quan vaig créixer era Miss Moneypenny a Never Say Never Again, va aparèixer en desenes d'episodis d'EastEnders i després de traslladar-se als EUA va protagonitzar ER i The West Wing. Pamela va tenir una carrera extraordinària i la va portar a la lleugera".

Post a Comment

Previous Post Next Post